top of page

Het Goede Doel

Vanaf heden zet 'Wandel Mee Met Mij' zich ook in voor het goede doel. Deze goede doelen zijn vooral verenigingen die zich engageren voor culturele doeleinden met zicht op geschiedkundig erfgoed. Deze verenigingen bevinden zich zowel in het binnen- als buitenland.

 

De Verkoop 

De producten die Wandel Mee Met Mij aanbiedt zijn ecologisch verantwoord en naar eigen ontwerp. De producten zijn enkel gericht als steun voor desbetreffende verenigingen. Alle winsten van deze producten gaan integraal naar de vereniging in kwestie.

 

Het gesteunde doel

Het goede doel voor dit jaar (2022):
Western Front Way

Western Front Way

Western Front Way is een organisatie die in 2017 werd opgericht en een vredespad wil aanleggen tussen beide fronten aan het Westfront, dit als herinnering aan de Eerste Wereldoorlog. Dit idee is uit een brief voortgekomen die dateert uit 1915. De brief is geschreven door Alexander Douglas Gillespie, een onderluitenant van de Argyll & Sutherland Highlanders. In deze brief staat vermeld dat hij na de oorlog graag een vredespad zou aanleggen over het gehele Westelijke front ter herinnering aan de gruwel. Tevens zou dit vredespad aan alle wereldleiders een beeld moeten geven van hoe het niet moet.
Het kost enorm veel moeite om dit omvangrijke werk te realiseren en om alle neuzen in dezelfde richting te krijgen. Naast veel werk en communicatie kost dit ook bakken vol geld. Hier kan ik, als met Wandel Mee Met Mij, mijn steentje bijdragen. Meer info over de organisatie kan je hier vinden.

Herdenkingskruisjes

Door middel van de verkoop van herdenkingskruisjes die ik heb laten maken met een eigen design, steunen we de organisatie en kunnen zij de route verder afwerken en markeren.

Eén herdenkingskruisje kost €3,00- waarvan €1,80- naar de organisatie gaat.

Verzending van één kruisje binnen België kost €2,00-.
Verzending van één kruisje wereldwijd kost €3,00-.
Verzending binnen België kost €6,00- vanaf meerdere kruisjes.
Verzending binnen de EU kost €15,50- vanaf meerdere kruisjes.

Verzending buiten de EU op aanvraag voor meerdere kruisjes.

 

Om één of meerdere kruisjes te bestellen kan dit door een mailtje te sturen naar wandelmeemetmij@outlook.com. Via mailverkeer wordt de bestelling dan verder afgehandeld.

 

Teller

De teller in -€- geeft aan hoeveel er reeds naar Western Front Way gaat. Dit bedrag wordt eind 2022 aan de organisatie overgemaakt. Deze balans wordt regelmatig vernieuwd. 

€300,00-
 
1646752054932.jpg
bottom of page